2021, any nou, vida nova! - Farmàcia Olga Folch
Skip to content

2021, any nou, vida nova!

2021, any nou, vida nova!El 2020 ha sigut un any diferent. Molts de nosaltres teníem ganes de passar pàgina i viure amb la màxima normalitat possible els 365 dies que ens depara el 2021.

I, com diu el refrany, any nou, vida nova!

Una nova oportunitat per reprendre propòsits que ens ajudaran a mantenir un estil de vida més saludable.

Si aquest any et proposes deixar de fumar, fer més esport, seguir una dieta equilibrada o cuidar-te més, llegeix aquest article. Volem recomanar-te suplements i trucs que t’ajudaran a fer possible tots aquests propòsits.

 

T’ajudem a complir els propòsits saludables per aquest 2021

Si aquest any t’has proposat fer esport et proposem una rutina saludable que t’ajudarà a regenerar el teu cos abans, durant i després de l’exercici físic.

Descobreix els suplements d’Algèmica, les cremes per mantenir les articulacions en bon estat i prevenir dolor de Pranarom i Ecocèutics o els suplements energètics PowerGym.

 

Per perdre pes i seguir un pla detox després de les festes de Nadal, Pranarom i Algèmica tenen els productes ideals per a tu. A part, si ens visites et podem recomanar infusions i pautes alimentàries que també et seran d’utilitat.

 

I per deixar de fumar et recomanem l’Aroma Stop de Pranarom. El producte ideal per calmar l’ansietat de la nicotina. El tenim en diversos formats, tots ells amb olis essencials i elements naturals per calmar i relaxar.

 

Què et sembla?

Tu hi poses la força de voluntat i nosaltres t’aplanem el camí perquè puguis fer realitat tots els propòsits saludables per aquest nou any!

A més, si tens dubtes sobre com aplicar aquests productes o com combinar-los amb el teu ritme de vida, vine a veure’ns o escriu-nos, t’orientarem amb tot el que faci falta! 

Abrir chat