Skip to content

Afronta el nou curs amb el sistema immunitari dels més petits reforçat

Estem a punt d’iniciar un nou curs escolar, un curs que afrontem amb energia i alegria després de les vacances d’estiu i que serà, per molts, la primera vegada que van a l’escola.
Els pròxims dies seran de preparatius, cal tenir la maleta enllestida amb tot el material necessari. Però, a part de preparar la motxilla també hem de preparar i reforçar el sistema immunitari i les defenses dels nostres fills. Ja que quan els més menuts comencin la guardaria seran propensos a arreplegar algun constipat, mal de cap, faringitis, tos i, fins i tot, la grip.

Si et preguntes: “Com ho puc fer per reforçar el sistema immunològic dels meus fills?”

No t’amoïnis, a continuació t’expliquem tots els detalls!

 

Consells per reforçar les defenses i el sistema immunitari

El punt principal a tenir en compte és que el nen o nena tingui uns bons hàbits nutricionals. Mantenir un estil de vida saludable on es consumeixi verdura, fruita, llegums, làctics, carn i peix, és bàsic.
A més, és recomanable seguir un ritme de vida actiu on la mainada juguin i passegin, sempre tenint en compte les seves possibilitats.

Però, també, si es manté una bona alimentació i un estil de vida saludable i malgrat tot no és suficient, des de la farmàcia us podem recomanar diferents suplements per augmentar les defenses. Com per exemple:

  • Probiòtics
  • Vitamines
  • Gelea reial

Afronta el nou curs amb el sistema immunitari dels més petits reforçat

 

Si vols saber quin és el millor sistema per reforçar el sistema immunitari dels més petits de la casa, vine a veure’ns, ens trobaràs al parc de les Casernes de Girona.
T’assessorarem sobre quin és el suplement que pot anar millor pel teu fill o filla, ja que disposem d’una multitud de possibilitats, totes elles naturals.

 

T’esperem!

 

Abrir chat