Skip to content

Cuida i mima la pell del teu rostre

La mascareta et protegeix davant qualsevol infecció, sobretot per prevenir el contagi de la Covid-19 i la grip, però, a la vegada, pot accentuar l’aparició de patologies facials.

Si durant les últimes setmanes has notat que tens els llavis més ressecs, la pell del rostre més grassa, que s’accentua la rosàcia o si tens dermatitis atòpica, llegeix aquest article i visita’ns perquè et volem ajudar.

T’explicarem alguns dels motius pels quals ens passa això i t’aconsellarem amb els millors productes hidratants per prevenir-ho

 

Què li passa a la pell amb l’ús de les mascaretes?

Les mascaretes més robustes com les FFP2 o les pantalles protectores poden causar micro ferides per fregament. En canvi, l’ús de mascaretes quirúrgiques afavoreixen la irritació i la dermatitis. Tot i això, totes les mascaretes afavoreixen l’aparició i la retenció d’humitat pel vapor de la respiració. 

El més important és hidratar la pell abans d’utilitzar la mascareta, així ajudaràs i nodriràs la pell.
Com fer-ho? Molt senzill!
En primer lloc cal seguir una rutina de bellesa. És convenient utilitzar un netejador facial que netegi i hidrati però que no deixi la pell tirant. I, després del seu ús, et recomanem que utilitzis una crema hidratant adaptada al teu tipus de pell. Cal tenir en compte com acull i reacciona la cara davant l’ús de la crema facial, ja que en cap cas ha de quedar la pell tibant o greixosa. Si veus que la teva pell canvia i reacciona diferent, vine a veure’ns i valorarem un canvi de producte i mirarem com actuar.

Consells per cuidar i mimar la pell del teu rostre

 

En general, podem recomanar que facis servir cremes hidratants amb àcid hialurònic. És fantàstic per fer desaparèixer petites impureses i arrugues de deshidratació.

També tingues en compte que cal cuidar el llavis utilitzant un hidratant.

Cuida i mima la pell del teu rostre

La protecció facial i de mans són importantíssims però també ho és cuidar el teu cos. Utilitza hidratants per recalibrar el benestar de la teva pell, sigui facial o de mans.

Revisa la teva rutina de bellesa i si creus que es pot millorar algun aspecte, estem a la teva disposició!  

Abrir chat