Skip to content

Cuida la teva salut digestiva

Diuen que l’estómac és el nostre segon cervell i qui ho va afirmar té tota la raó.  Tenir cura del sistema digestiu és molt important i a vegades no li donem el valor que mereix.

Aquest mes de març, i sempre que ho necessitis, volem centrar-nos a explicar i aconsellar quines són les rutines i els productes més recomanables per a tenir una bona salut digestiva i enfortir el teu sistema digestiu.

Si tens digestions pesades i lentes, gasos, et notes inflat, acidesa, restrenyiment o tens mal alè, podria ser que el teu sistema digestiu no funcionés correctament.  

A continuació et recomanem pautes basades en productes especialitzats en salut regenerativa que milloraran la teva qualitat de vida!

 

 

Productes i tractaments integratius d’Algèmica

El ritme de vida actual ens passa factura i el sistema digestiu no en queda impune.

Sovint mengem de pressa i de qualsevol manera i això passa factura al nostre intestí i al nostre sistema digestiu.
Vols cuidar-lo com cal? Segueix una dieta equilibrada, que inclogui productes frescos: verdura, carn, peix, llegums, fruita, cereals… I suplementa-ho amb alguns d’aquests productes.

  • B15 és un xarop que afavoreix la funcionalitat digestiva i hepàtica. Gràcies a la sinergia d’extractes de plantes com el desmodium, el rave, la carxofa la repalassa, l’arítjol i l’ungla de gat entre d’altres, s’afavoreix la neteja i la depuració de l’organisme.
  • N23 és un multivitamínic especialment interessant gràcies a la completa composició de vitamines i minerals en les seves formes biodisponibles i a l’aportació de l’extracte de pinus massoniana, coenzim Q10 i extracte de coriandre.
  • D87 AMALKI Caprós és una fórmula complexa formulada amb base d’AMALAKI CAPRÓS® (NATREON), una multi patent d’extracte estandarditzat, rica en vit C, fibres i minerals que ajuden a la digestió.
  • D85 Enzim digest és un complement d’extractes de plantes, pancreatina, papaina, bromelina, Alfa-Dgalactosidasa i un complex enzimàtic patentat: DigeZyme® que té una alliberació específica al duodè que afavoreix al procés de digestió.
  • N19 és un complement alimentari enfocat al bon funcionament del sistema nerviós.

Conté GABA, acrònim de l’Àcid Gamma Amino Butíric, que és un neurotransmissor molt present al cervell, on hi fa una funció inhibitòria i, per tant, afavoreix la relaxació.

Es sintetitza a través del glutamat (provinent de la glutamina) gràcies a l’aportació de vitamina B6.

  • P65 és un suplement a base de L-Glutamina d’alta qualitat, magnesi bisglicinat, curcumina patentada CURQFEN®, vitamina B6 i seleni.

La glutamina és un aminoàcid no essencial bàsic pel bon funcionament de l’organisme, ja que està implicada en multitud de funcions biològiques. 

Explica’ns quin problema digestiu tens i et pautarem la rutina que més s’adapti a tu. Seguint aquests consells tindràs l’equilibri necessari que et permetrà millorar tots els aspectes que milloren la teva digestió. I, d’aquesta manera milloraràs la teva qualitat de vida.

Prova-ho, vine a veure’ns i t’aconsellarem amb els millors productes i rutines d’Algèmica!

Cuida la teva salut digestiva

 

Abrir chat