Skip to content

Cuida’t teletreballant.
Consells per evitar el dolor muscular i postural.

El teletreball és una opció laboral que ha vingut per quedar-se. Qui més qui menys, des de la irrupció de la pandèmia, treballa des de casa.

Aquesta nova manera de treballar suposa estar moltes hores assegut en un mateix espai que sovint no és el més adequat. A casa tenim el mobiliari adaptat per viure-hi però segurament no per treballar. Això fa que en algun moment puguem agafar males postures que puguin desencadenar alguna patologia muscular. Per evitar-ho, els experts recomanen seguir unes pautes per organitzar la feina de la manera més saludable en els espais domèstics i adoptar bones postures.

En aquest article et parlarem sobre consells posturals que cal adoptar mentre treballem i et recomanarem productes que milloraran les tendències posturals i els possibles dolors musculars que puguis tenir.

 

Consells per a un teletreball saludable

Un cop assegut o asseguda a la teva zona de treball de casa recorda mantenir:

  • El cap alineat amb les espatlles.

  • Els avantbraços han d’estar paral·lels al terra.
  • L’esquena ha d’estar recolzada a la cadira.
  • Les cames han d’estar flexionades i els peus tocant a terra.
  • Els canells han d’estar alineats, i han d’estar en una posició còmoda. És important que el disseny del ratolí estigui adaptat a la teva mà.
  • Col·loca la pantalla en paral·lel al cap, que estigui alineada amb el cap, ni més a baix ni més amunt.

 

Productes per tenir un teletreball saludable

Asseu-te còmodament en el teu escriptori, prepara tot el material de treball i tingues a mà algun dels productes que et llistem a continuació.

  • Algèmica: Et recomanem el producte “Ultra complex”. Ajuda a la regeneració del cartílag, alleugerint el dolor de les articulacions i ajudant a la seva flexibilitat.
  • Pranarom: D’aquesta marca pots utilitzar diversos productes. Et recomanem l’oli essencial de Gaulteria, l’esprai per a músculs i articulacions, el roll on per articulacions fatigades o l’oli de massatge per articulacions flexibles. Tots aquests productes ajuden a alleugerir el dolor articular i muscular.
  • Arnicrem: Crema natural, a base d’àrnica, que facilita la recuperació muscular.

Posa en pràctica aquests consells i milloraràs la teva postura corporal mentre treballes. A part, recorda que si tens un dubte o una consulta particular, estem a la teva disposició per ajudar-te!

Contacta amb nosaltres o vine’ns a veure!

Abrir chat