Skip to content

Guanya la lluita als polls!

Els polls són uns insectes parasitaris que han conviscut amb nosaltres des de l’inici de la humanitat. 

Aquests petits bitxets tornen a la nostra vida cada inici de curs per fer-nos la vida una mica més complicada i omplir-nos de preguntes: Què són els polls? Com podem evitar que els nostres fills n’agafin? Quin és el millor tractament preventiu? Com els podem combatre?

Si necessites respondre aquestes preguntes, segueix llegint aquest article on l’equip de la Farmàcia Olga Floch Rubau t’ho aclarirem tot!

Què són i com es contagien els polls?

Els polls són uns paràsits que viuen entre els cabells de les persones, hi fan niu i hi ponen ous, i s’alimenten de la seva sang. Tenen la mida d’un gra de sèsam i són d’un color entre gris i blanc. Hem de dir que no són perillosos ni transmeten cap malaltia però sí que són molt molestos i, sobretot, contagiosos. Són fàcil de veure, com també ho són els seus ous. Els distingiràs perquè són unes boles de color mostassa, semblants a la caspa però més rodons.

Si algú en pateix, el principal símptoma és la picor constant del cuir cabellut.

 

Els més petits, la població amb més risc de patir-los.

Els polls es contagien a través del contacte entre cap i cap, compartint roba, pintes i raspalls o gorres. Per això el més comú és trobar-ne als caps dels infants i dels adolescents, ja que tenen més contacte entre ells i acostumen a compartir més coses.

 

Els millors tractaments per combatre els polls

Si has detectat que els teus fills tenen polls, aquests són els millors remeis:

  • Loció, xampú i esprai per eliminar i prevenir l’aparició de polls.
  • Nompikis d’Ecocèutics. Aquest producte és ideal perquè serveix tant com a tractament per eliminar-los com a tractament preventiu. Calma i alleuja la sensació de picor al mateix moment que mata i preveu noves infeccions. Venda exclusiva a les farmàcies Ecocèutics.

Guanya la lluita als polls!

Vine a veure’ns a la farmàcia i t’aconsellarem sobre quin és el millor tractament per a tu o pels teus fills. Amb la nostra ajuda guanyaràs la lluita contra els polls!

T’esperem!

Abrir chat