Skip to content

 

La nostra és una farmàcia amb història.

El 1944 i des del cor de Girona, en Francesc Folch Solé, l’avi, va iniciar la trajectòria professional familiar en clau de servei públic en un petit establiment situat a la Rambla de la Llibertat de Girona. I durant més de 40 anys vam ser una de les farmàcies de referència de la ciutat, ja que fèiem la major part dels assajos clínics de la zona.

A partir del 1992, vaig prendre la direcció de la farmàcia assumint la tradició familiar. I des d’aquest moment la farmàcia Olga Folch Rubau ha anat creixent  per donar resposta a les necessitats dels gironins i gironines i als nous barris de la ciutat. Actualment som situats al Parc de les Casernes, amb un local més gran, més funcional i modern continuant la tradició familiar per donar servei farmacèutic a la població gironina amb la mateixa il·lusió, professionalitat, qualitat i proximitat amb el client.

La nostra orientació al client i vocació de servei fa que sempre estiguem disposats a ajudar-vos. Escoltem i coneixem els nostres clients, sabem qui són, les patologies que tenen i quines solucions els va millor. T’oferim una experiència personal única amb un tracte immillorable per ajudar-te en tot el que calgui i estar al teu costat sempre que ho necessitis.

 

 

Abrir chat