Recupera el benestar personal per fer front a la primavera en època de pandèmia - Farmàcia Olga Folch

Recupera el benestar personal per fer front a la primavera en època de pandèmia

Ha arribat la primavera. Una de les estacions de l’any més esperades per a tots però que, aquest any, i després de més d’un any de pandèmia, l’encarem d’una manera diferent de la que estem acostumats.

La primavera ens agrada però també trastorna el nostre organisme. El canvi d’hora i l’astènia primaveral en són els responsables però aquest any també s’hi suma el desgast de la pandèmia.

Sabem que ja et cuides però si vols reforçar i enfortir el teu benestar personal, a continuació et llistem unes pautes bàsiques que t’ajudaran a cuidar-te. Així que avui volem dedicar aquest article a parlar del benestar personal i emocional en la segona primavera en pandèmia que vivim.

Recupera el benestar personal per fer front a la primavera en època de pandèmia

Rutines i consells per millorar i reforçar el benestar personal

  • Segueix una alimentació adequada. Menja bé i menja sa i cuida el teu sistema digestiu. Comenta’ns què necessites i et dictarem què et pot ajudar.
  • Segueix una bona hidratació. Beu aigua sovint.
  • Fes activitat física moderada. Les endorfines que generarà el teu cos et faran sentir millor.
  • Dedica’t temps. Medita, llegeix, passeja o fes el que et faci sentir millor i si són activitats a l’aire lliure, millor. El sol és una font natural de vitamines.
  • Segueix horaris controlats i pautats.
  • Descansa i dorm bé. Si tens algun problema d’insomni, explica’ns quines pautes de son segueixes i et recomanarem una pauta que s’adapti a tu.
  • Pren suplements alimentaris com la jalea, el ginseng o el pol·len. També pots provar infusions regeneratives, que et faran sentir millor per millorar el teu benestar personal.
  • Prova els olis essencials. La combinació natural de certes aromes ajuden a viure el dia a dia amb optimisme i a sentir-se millor.

 

Si creus que en algun moment et falta força, no et trobes bé o et sents angoixat, vine a veure’ns o consulta’ns el teu cas a través de Whatsapp.

Et recomanarem pautes i rutines saludables que t’ajudaran a recuperar el teu estat anímic i el teu benestar personal per viure aquesta primavera com et mereixes i més ara que ja es veu al llum al final del túnel i que el procés de vacunació ha començat.

botiga online farmacia olga folch rubau - còpia
Bloc farmacia olga folch rubau
 
Farmàcia Olga Folch
C/Joan Roca i Pinet, S/N
17003, Girona
comandes@farmaciafolch.com
660 03 41 18

 

Abrir chat