ATENCIÓ PERSONALITZADA

Ens agrada conèixer els nostres clients, i que al final es converteixin en amics, saber quines patologies tenen, quines són les seves inquietuds en termes de salut i ajudar-los a posar-hi solució. Som especialistes a trobar pautes saludables a mida, ajustades a cada cas,. Explica’ns la teva situació, què et preocupa i t’ajudarem!

INFANTIL

Ser pare i mare és una de les experiències més boniques de la vida. Per això entenem que la salut del teu nadó sigui un dels aspectes més importants a tenir sota control en el teu dia a dia.  A la farmàcia us aconsellarem sobre quins són els millors productes per aconseguir un creixement sa i òptim dels vostres fills, així com recomanar-vos qualsevol mena de productes que pugueu necessitar: xumets, tetites, cereals, bolquers, mossegadors o productes d’higiène. 

PLANTES MEDICINALS

Tenim una línia pròpia de plantes i herbes medicinals que ajuden a millorar la teva qualitat de vida de forma natural. Si et ve de gust reforçar el teu organisme, vine i t’informarem sobre aquelles plantes i herbes que et poden ajudar a mantenir un estat de salut òptim. Prepararem la mescla que s’adapti més al teu estil de vida i a les teves necessitats.

PRODUCTES PER A GAUDIR EN PARELLA

Tenim una gran varietat de productes per a la parella. Des de preservatius de tot tipus, gels lubricants per a tots dos, joguets estimulants. Vine i te’ls ensenyarem amb tota naturalitat, confiança i discreció. Gaudeix amb normalitat el món de la parella!

COL·LOCACIÓ D’ARRACADES A NADONS I ADULTS

Realitzem la perforació i la col·locació d’arracades a nadons i adults de forma indolora, segura, seguint els protocols sanitàris marcats, amb un sistema homogolat i de manera totalment higiènica.

ANÀLISI DE LA TENSIÓ ARTERIAL I SALUT CARDIOVASCULAR

Vine i et mesurarem la teva tensió arterial. Si vols també et farem un seguiment diari. Aquest servei està especialment indicat per a persones hipertenses.

DERMOESTÈTICA

Tenim els productes més adients per satisfer les teves necessitats en bellesa i dermoestètica. Productes aptes per a cada tipus de pell, sabons, xampús, cremes hidratants, cremes reparadores, exfoliants i molt més. Treballem amb marques naturals i orgàniques.

HOMEOPATIA

Coneixes l’homeopatia? Vine i t’explicarem en què consisteix la medicina homeopàtica. A la nostra farmàcia trobaràs una àmplia gamma de productes homeopàtics que t’ajudaran a superar les teves dolències.

NUTRICIÓ ESPORTIVA

Aquest servei està especialment indicat per a tots aquells esportistes que tenen cura de la seva nutrició per assolir el màxim rendiment en l’exercici físic. Treballem amb productes de nutrició esportiva de primera qualitat. Vine i trobaràs tot el que s’ajusta a les teves necessitats.

FARMACIOLES

A la nostra farmàcia preparem farmacioles a mida segons les teves necessitats. També preparem acuradament farmacioles especials per a tots aquells que volen viatjar a països exòtics i els cal una farmaciola per afrontar qualsevol contingència. I també en preparem a mida per empreses i organitzacions.

COMANDES PER ENCÀRREC

Truca’ns o escriu-nos un WhatsApp al número 660 03 41 18 i et prepararem la comanda que necessitis.

MEDICINA GENERAL

Sota recepta mèdica podem subministrar tota mena de medicació.       

SERVEI PERSONALITZAT DE DOSIFICACIÓ

Preparem de forma personalitzada la dosificació i periodització del teu medicament. Ho preparem en blisters que et faran molt còmode i fàcil el seguiment del tractament que necessitis.

AROMATERÀPIA

L’aromateràpia és una forma de medicina alternativa que fa servir material volàtil de plantes coneguts com a olis essencials, i altres compostos aromàtics amb el propòsit de millorar la ment de les persones, el seu estat d’ànim, les seves funcions cognitives o la salut.

DIETÈTICA

Oferim un servei de nutrició i dietètica per aconseguir millorar i instaurar uns hàbits alimentaris saludables que disminueixin el risc cardiovascular i ajudin a un control del pes. Aquest servei l’oferim a mida segons la constitució i l’historial mèdic de cada persona.

DEIXAR DE FUMAR

Assessorem les persones que vulguin deixar de fumar amb consells i productes adequats per a cada cas. Vine i t’orientarem sobre quin és el millor tractament per deixar l’hàbit de fumar i calmar i pal·liar les conseqüències negatives que aquest costum ha deixat a la teva salut.

ORTOPÈDIA

Si tens problemes musculars o a les articulacions vine a veure’ns i t’explicarem que existeixen molts productes que poden ajudar-te a alleugerir els teus dolors. Disposem de plantilles, canelleres, protectors, bastons i molts altres productes.

Serveis - Farmàcia Olga Folch
Skip to content
Abrir chat