Viu un estiu sense mosquits!

Viu un estiu sense mosquits!L’estiu ens porta temperatures elevades, ganes de refrescar-nos i passar-nos-ho bé i, també, els mosquits.
Aquests insectes tan molestos ens poden fer la guitza amb les seves picades. Què podem fer per evitar que ens piqui un mosquit? I si per mala sort ens piquen, quins remeis hi ha per alleugerir les seves picades?

Avui et volem donar els millors consells per evitar que els mosquits d’estiu t’espatllin les nits a la fresca!

 

Perquè piquen els mosquits?

Es diu que piquen als que tenen la sang més dolça però això no és cert. De fet, encara no és gaire clar per què els mosquits prefereixen unes persones a les altres. El que sí que se sap és que la quantitat de sucre en sang no és un motiu determinant.

El problema recau sobre la reacció al·lèrgica que tenim les persones davant les seves picades. Els mosquits, per poder absorbir-nos la sang, utilitzen una substància que impedeix que la sang es coaguli. Quan aquesta substància entra en contacte amb la pell, el nostre sistema defensiu el que fa és reaccionar i ens provoca picor. I per això a alguns els fa més o menys picor.

 

Com puc prevenir les picades de mosquits?

Si ens vens a veure a la farmàcia descobriràs que tenim un munt de productes per a evitar que ens piquin els mosquits. Des d’esprais repel·lents, polseres, olis o productes homeopàtics o pegats. Et recomanarem un producte o altre segons el teu tipus de pell i la reacció que tinguis davant les picades de mosquits.

 

I si ja m’han picat…

Tingues paciència i abans de posar-hi res és recomanable que et rentis la picada amb aigua i sabó. Un cop neta, per alleugerir la sensació de picor, pots posar-te una mica de gel sobre la picada. Recorda que la fredor et farà sentir millor durant una estona.

I després pots optar per untar-hi alguna crema amb efecte calmant. T’aconsellarem quina és millor per a tu segons el teu tipus de pell.

De totes maneres, i per prevenir picades com per tractar-les posteriorment, et podem recomanar els productes ecovital Nompikis d’Ecocèutics. Aquesta gamma ha estat curosament creada i seleccionada per farmacèutics/es Ecocèutics, experts en la formulació magistral, per a proporcionar una línia de productes amb una eficàcia provada i assajada. 
Prova-la i mantingues a ratlla els mosquits d’estiu!

Viu un estiu sense mosquits! - Farmàcia Olga Folch
Skip to content
Abrir chat