Skip to content

Viure bé i en harmonia en temps de pandèmia

La segona onada de la Covid-19 ha arribat abans del que ens esperàvem.

Les dades sanitàries no auguren un hivern esperançador i sentir por, estrès o angoixa pel que vindrà són reaccions lògiques en un moment de crisi mundial com el que estem vivint.

En un moment com l’actual ens hem de cuidar més que mai. El rentat de mans, la distància, l’ús de la mascareta i la limitació de vida social són la millor fórmula per no emmalaltir ni contagiar al nostre voltant però ara també és el torn de cuidar el nostre benestar personal.

 

Tècniques i consells per sentir-se millor

Sentir-se bé amb un mateix és el primer pas per tenir una bona salut, sigui mental o física.

Et recomanem que segueixis rutines saludables com escoltar música, llegir, conversar amb amics i familiars o practicar esport per desconnectar de la realitat i centrar-te en tu i el teu entorn.

A més, també pots completar aquestes pràctiques amb:

  • Homeopatia: Si et costa dormir, tens nerviosisme o ansietat et podem recomanar solucions homeopàtiques que t’ajudaran a relaxar.
  • Altres mesures per retrobar l’equilibri són l’ús d’olis essencials, sigui sobre la pell o com a difusor; infusions o les flors de bach.

Viure bé i en harmonia en temps de pandèmia

Si en algun moment et sents angoixat i vols posar-hi remei, vine a veure’ns, truca’ns o explica’ns què et passa a través de whatsapp 660 03 41 18. Et podrem aconsellar sobre els remeis naturals que aniran millor per atenuar aquesta sensació i fer-te sentir bé.

No hi ha cap dubte que ens hem de cuidar, ara més que mai, i volem estar al teu costat per fer-ho possible!

Abrir chat